Sari la conţinut | Sari la navigare

Free Theme for Plone

Unelte personale

Locaţia curentă este: Prima pagină / Avizier / Google Online Marketing Academy Sem 2

Google Online Marketing Academy Sem 2

După o vacanță de 2 luni, reîncepem din luna Martie cursurile Online Marketing Academy din semestrul 2 și vă învităm să vă înscrieți pentru aceste cursuri pânâ la data de 4 Martie, accesând acest link și completând formularul de acces. Programul final al cursurilor pentru fiecare facultate va fi publicat pe grupul Online Marketing Academy unde vă invităm să vă înscrieți pentru a fi la curent cu noutățile din program*.


Ce aduce nou al doilea semestru din Online Marketing Academy?


1. Am suplimentat numărul de locuri alocate pentru semestrul 2 în Universitățile participante, de la 500 comunicate inițial la peste 1,000, insă am și întrerupt cursurile în trei locații (Politehnica București, SNSPA, FSEGA Cluj) din cauza numărului scăzut de studenți care au trecut primul examen. Pentru aceștia vom repartiza locuri în celelalte locații din orașele respective. Locurile disponibile pentru fiecare Universitate sunt:
ASE București: 350 locuri
Universitatea București: 200 locuri
UBB Cluj (Facultatea de Comunicare): 200 locuri
ULB Sibiu: 150 locuri
UVT Timisoara: 200 locuri

2. Ca urmare a acestei extinderi a programului, vom accepta în semestrul 2 la cursuri studenții care au completat formularul de participare pentru semestrul 2 și îndeplinesc cel puțin una dintre condițiile de mai jos (în următoarea ordine, până la completarea numărului de participanți pentru fiecare locație):
Au trecut examenul de AdWords Fundamentals (>85%) înainte de data de 31 Ianuarie 2013
Au participat la cel puțin 3 cursuri Online Marketing Academy din semestrul 1
Au dat examenul AdWords Fundamentals și au luat un punctaj de minim 50%
Au participat la cel puțin un curs Online Marketing Academy din semestrul 1

3. După cum spuneam mai sus, programul complet pentru fiecare Universitate va fi comunicat pe grupul Google - iată însă lista de cursuri la care veți putea participa în semestrul 2 in perioada Martie-Mai 2013:
Recapitulare AdWords Fundamentals (Google)
Vanzarea AdWords: cum prezinți AdWords potentialilor clienti? (Google)
Construirea unui magazin online de succes (invitati PayU)
Advanced Search - partea 1 (Trainer AdWords)
Pregatirea site-ului / landing page pentru vanzari (Google)
Advanced Search - partea 2 (Trainer AdWords)
Exercitiu practic de optimizare a unei campanii (Trainer AdWords)
Advanced Search - partea 3 (Trainer AdWords)
Building a business plan (invitati School 4 Startups)
Recapitulare examen (Trainer AdWords)
La finalul acestui semestru vom avea un examen din Advanced Search, iar cei care trec ambele examene (Fundamentals + Advanced) vor primi certificarea Google Qualified Individual. Toți cei care primesc această certificare vor putea fi contactați de către agenții de advertising și companii de top care și-au exprimat deja interesul în angajarea de specialiști AdWords din rândul studenților.


4. În semestrul 1 am avut un concurs prin care primii 25 de studenți care au trecut examenul Fundamentals au primit câte o tabletă Android și toți cei care au "luat examenul" au primit invitația de a aplica pentru un post de internship la Google Romania...still open by the way;).
Vom lansa și în semestrul 2 un concurs, sperăm la fel de interesant:
Best AdWords Professional: un premiu de 2,500 EUR pentru studentul cu cel mai mare scor de examen Fundamentals + Advanced (50%) si cea mai performantă campanie deschisă pe AdWords (50%) folosind voucherele primite prin Online Marketing Academy
Best Online Idea: un premiu de 2,500 EUR pentru cea mai tare idee de business online, susținută de un business plan. Condiția și aici este să treceți mai întâi examenele AdWords
...mai multe detalii curand! Nu uitați să vă înscrieți înainte de 4 Martie!

Pe curând
Echipa Online Marketing Academy

This is Schools Diazo Plone Theme